تصاویر منتخب

عملکرد معاونت پژوهشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

نظر شما در ارتباط با وب سایت چیست؟

دوشنبه 26 آذر 1397

آمار بازدیدها

امروز: 9 نفر
 دیروز: 40 نفر
 این ماه: 556 نفر
 امسال: 8258 نفر
 کل: 46118 نفر

آزمون ورود به حرفه مهندسی 24و25 اسفندماه

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران از برگزاری دومين آزمون ورود به حرفه مهندسان سال 1391 در  روزهای پنجشنبه و جمعه 24 و 25 اسفندماه سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران، مهندس خاوری نژاد اظهار داشت:دومین آزمون ورود به حرفه مهندسان همزمان با سراسر کشور روزهاي پنجشنبه و جمعه مورخ 24 و 25 اسفند ماه سال جاری در محل دانشگاه پردیس بابلسر برگزار می گردد.

رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران گفت:آزمون ورود به حرفه مهندسان در رشته های معماری طراحی ،معماری نظارت ،عمران نظارت ،عمران محاسبات، تاسیسات مکانیکی، تاسیسات برقی، شهرسازی، نقشه برداری و ترافیک به منظور دریافت پروانه اشتغال بکار مهندسی برگزار خواهد شد که  تعداد شرکت کنندگان در هر یک از رشته ها به ترتیب 11،81،35،816،316،970،2117،370،240  نفر می باشند که در مجموع چهار هزار و956 نفر ،حدود 34 درصد از اعضای فاقد پروانه اشتغال این سازمان در این آزمون ثبت نام نموده اند که چهار هزار و 313 نفر آنها مرد و 643نفر آنها زن می باشند .

مهندس خاوری نژاد  اظهارداشت: مفاد اين آزمون،قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و مباحث 21 گانه مقررات ملي ساختمان است كه مهندسان پس از پذيرفته شدن در اين آزمون مي توانند پروانه اشتغال به كار حرفه مهندسی را دريافت و به طور رسمی وارد فعالیت های حرفه ای شوند.

وی گفت: نوبت اول این آزمون که در شهریور ماه سال جاری برگزار شد، چهار هزار و 794 نفر شرکت داشتند که یک هزار و 133 نفر آنها در این آزمون پذیرفته شدند.

رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران در خاتمه اظهار داشت: داوطلبان برای آگاهی از اطلاعات شرکت در این آزمون می توانند به وب سایت  mazandnezam.org و www.inbr.ir مراجعه نمایند.

تاريخ انتشار : 1392/01/05 18:33 | دسته بندی : 4 | بازدید : 983

مشاهده نظرات - 0 نظر

ارسال نظر برای این مطلب
نام ایمیل
عنوان نظر
متن نظر

کد امنیتی زیر را وارد کنید

نظرات ارسال شده برای این مطلب
- ارسال شده توسط ناشناس
کلیه حقوق این پورتال متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان می باشد.